xTuple.com xTupleU Blog & News Customer Support

Zijn er al integraties beschikbaar/bekend naar een financiele applicatie?

Hallo, Ik weet dat xTuple historisch gezien gestart is als een financiele applicatie. Echter een onderdeel van een ERP applicatie is over het algemeen ook dat er een goedkeuring is van een accountant dat de verwerking financieel gezien goed is. Om de goedkeuring te voorkomen is het mijn inziens dus ook een idee om een integratie te hebben met een applicatie als Exact, Unit4, King en andere. Om marketing redenen is het dan ook makkelijker om met xTuple bij een MKB-er binnen te komen. Zijn er derhalve dus al integraties beschikbaar/te koop? Duketown

Hi, Duketown:

This is an interesting question. I’m not familiar with any such integrations, but someone else in the community may be working on this. Is this something you want to work on–or sponsor?

Also: I’m re-posting your questions in English below, as English is the official language of our forums.

Cheers,
Pierce

Here’s a rough translation:

"I know that xTuple historically started as a financial application. But one part of an ERP application is generally that there is an approval of an audit process that is financially sound.

"To ensure approval, it is my view therefore an idea for an integration with an application like Exact, Unit4, King and others.

"For marketing reasons it’s easier to xTuple with a SME to enter there.

"There is therefore already available integrations / sale?

“Duketown”